Tuesday, July 31, 2007

1st ICT Exhibition 2007 Shan State



1st ICT Exhibition 2007 Shan State

ဓါတ္ပံုေတြလွန္ျပန္ရွာရင္း ICT ပြဲတုန္းက ရိုက္ထားတာေတြ ေတြ႕လို႔ အမွတ္တရ Virtual Tour အျဖစ္ ေတာင္ႀကီးခ်ယ္ရီေျမမွာ တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။ ဒီပြဲက Asia Communication 2007 ကိုေတာ့ ဘယ္မွီပါ့မလဲ။ ဒါေပမဲ့ ကၽြန္ေတာ္တို႔ အတြက္ေတာ့ Enough လို႔ ေျပာလို႔ရပါတယ္။

1 comment:

replicahorlogesnederland said...

En zoals ik al zei, in de popcultuur, gouden replica horloges niet veel liefde te krijgen Omdat ze in verband met allerlei duistere figuren Wie draagt ​​'em om ostentatief tonen (onverdiende) rijkdom. Twee films komen voor de geest - Glengarry Glen Ross en Goodfellas. Als ik me goed herinner, beide, Alec Baldwin en Ray Liotta dragen gouden Dag van data.

True, terwijl er een zeer dunne replica horloges breitling lijn entre smaakvol en smaakloos Mag Wanneer we spreken over gouden Rolex replica's, Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen waar je tekenen. Bijvoorbeeld, de mijne is een replica Daytona regenboog. Nogmaals replica horloges hublot, niet oordelen, mijn vader bestelde een qui belandde op de pols van mijn vriendin (dit niet).

Ik ben niet bang om aussi genaamd Verlopen out, door de manier, is het zelfs als niet werkt zoals het gen - neem de Yacht Master 2 replica bijvoorbeeld qui, voor zover ik weet, niemand heeft het werken Regatta Chronograph . Als ik als een horloge, draag ik het. Einde replica horloges rolex van het verhaal. Dat gezegd zijnde, hier zijn een paar van mijn favoriete degenen.